top of page

PROJEKT „M2"

lokacija: Zagreb

godina izvedbe: 2016. – 2019.

Adaptacija prizemlja obiteljske kuće u kojem se nalaze dnevni boravak, kuhinja, kupaonica i ostava te glavni ulaz u kuću i stepenice za kat. Postojeći raspored bio je poprilično neiskorišten, stoga smo se, u dogovoru s ovlaštenim statičarem, odlučili za složeniju adaptaciju.

 

Dobili smo veliku kvalitetnu garderobu za odlaganje, kupaonicu s tušem te velik dnevni boravak i blagovaonicu. Kuhinja u centralnom dijelu dominira prostorom.

Kuhinja je izrađena od kvalitetnih materijala s jako interesantnim elementima. Cijela fronta prema boravku ima skrivene otklopne elemente za odlaganje stvari. Bočno prema blagovaonici ugrađena je ploha šanka u nijansi kao hrastov seljački pod koji se također ugrađivao u prostoru. Radna ploča kuhinje izrađena je od GETACOR-a s ugrađenim sudoperom u kontrastnoj crnoj boji.

 

Hodnik se od dnevnog boravka odvaja staklenim kliznim vratima koji imaju vodilicu ugrađenu u zid. Namještaj u hodniku identičan je onom u boravku i kuhinji.

U kupaoni je smješten praktičan tuš s policama za odlaganje te veliki element ispod i iznad umivaonika skriven iza ogledala.

Dodatnu eleganciju prostoru daju zidne štukature obojene u istu nijansu zida.

NACRTI

3D PRIKAZ

bottom of page