top of page

PROJEKT „K3"

lokacija: Drage, Pakoštane

godina izvedbe: 2023.

Postojeći prostor koji se koristio uglavnom kao spremište smo renovirali tako da se dobije funkcionalan manji apartman za 3-4 osobe sa privatnom terasom te manji prostor za vešeraj/ostavu koja bi bila zajednička prostorija za sve ostale ukućane.


Iskoristili smo maksimalno zadane elemente u prostoru, kamen i postojeće zelenilo. Nova vanjska stolarija se lijepo uklopila u postojeći prostor, a zelenilo koje smo u potpunosti sačuvali ju je dodatno naglasilo.


U prostoru smo poštivali sve zadane nosive elemente,nove pregradne zidove smo prilagodili postojećem prostoru. Apartman je dobio jednu spavaću sobu, kupaonicu i otvoreni prostor sa kuhinjom i dnevnim boravkom u kojem je dodatni ležaj za još jednu osobu. Postojeći spremišni prostor/ostavu smo samo vizualno pregradili drvenim letvicama i u njega smjestili još jedan dodatni
ležaj. Kupaonica je dosta velika i prostrana, kombinacijom materijala i boja dobili smo lijep i funkcionalan prostor koji se uklapa u ostatak prostora i čini jednu zanimljivu cjelinu.

NACRT

3D PRIKAZ

bottom of page