PROJEKT „G"

lokacija: Zagreb, Šestinski gaj

godina izvedbe: 2014.

Adaptacija dvoetažnog stana u Zagrebu. Stan na prekrasnoj lokaciji, okružen zelenilom.

Radili su se veći zahvati u prostoru, adaptirale su se sve kupaonice te rušili neki pregradni zidovi. Također se radilo novo stubište za gornju etažu, gdje se, u sklopu konstrukcije stubišta, postiglo proširenje galerije. Time se dobio velik spremišni prostor u sklopu hodnika, a u donjoj etaži kvalitetniji spremišni prostor u ulaznom dijelu te prostor za ugradnju aparata u kuhinji.

Ograda na stepenicama kombinacija je masivnih drvenih stupova i čeličnih sajli.

U dječjoj kupaonici ugrađivala se velika kada. Izveden je parapet s ugrađenom rasvjetom koja je ujedno i polica za odlaganje šampona i slično. U kupaonici se nalaze dva nasadna umivaonika. Odijeljen je dio s ogledalima i ormarićima posebno za svako dijete.

Pregrada između dječjih soba ujedno je zid s udubljenima u jednoj i drugoj sobi koje služe za odlaganje knjiga i igračaka. Sobe su dekorirane zidnim naljepnicama koje se lako skidaju sa zida i ne oštećuju njegovu površinu.

 

U donjem dijelu, roditeljska kupaonica nalazi se u sklopu spavaće sobe. Odijeljena je kliznim panelom koji klizi preko ugradbenih ormara. U kupaonici dominira zid iza tuša s dekorativnim pločicama s dizajnom lišća. Toplinu kupaonici daje i žuti element ispod umivaonika.

NACRTI

1/1

3D PRIKAZ

1/4

Jadranka Barac, dizajner interijera

  • Facebook
  • Instagram

© 2019 INTRA MUROS