PROJEKT „I. M."

lokacija: Zagreb, Sesvete

godina izvedbe: 2017.

Postojeći uredski prostor dobio je mogućnost da se proširi na nekadašnji prostor dviju malih dječjih soba.  Prostorija garderobe postala je poveznica između postojećeg ureda i dobivene prostorije za sastanke.

 

U dogovoru sa statičarem i ovlaštenim izvođačem radova, radila se adaptacija s manjim zahvatima koji su se odnosili na spuštene stropove i izmjene elektroinstalacija.

Postojeći drveni pod brusio se i bajcao u svjetliju nijansu. Pod u nekadašnjoj garderobi obložio se s dekorativnim podom u crnoj boji. Postojeće drvene parketne lajsne zamijenjene su s visokim podnim lajsnama lakiranim u bijelu boju.

 

U sobi za sastanke dominira ručno obojeni zid. Zid iza radnog stola u uredu obložen je fototapetom.

NACRTI

1/4

Jadranka Barac, dizajner interijera

  • Facebook
  • Instagram

© 2019 INTRA MUROS