top of page

PROJEKT „C.K."

lokacija: Sesvete, Kašina

godina izvedbe: 2022. - 2023.

Adaptacija postojećeg ugostiteljskog objekta koji se proširuje na spremišni prostor od kuće, a postojeći lokal se zatvara (osim terase koja ostaje sastavni dio lokala).

Jedan dio spremišta ostaje u toj funkciji skladišnog prostora,a sa druge strane se on otvara tako da se dobije atraktivan otvoreni prostor koji se dodatno naglašava visećim rasvjetnim tijelima različitih dimenzija i postave.

Postojeća terasa se proširuje za taj dio spremišta kojem se otvara strop tako da se dobio interesantan prostor vellike visine koji je dodatno naglašen visilicama različitog oblika i visine postave.Donja etaža je cijela predviđena za sjedenje,ostavljen je samo postojeći prostor skladišta. Velikim kliznim stijenama i zasađenim zelenilom u istakama na fasadi dobiva se osjećaj kao da boravite na terasi.

Gornji prostor se koristi kao otvroeni prostor za sjedenje,prostor oko šanka sa prostorijama za zaposlenike,sanitarne čvorove i galeriju.

U prostoru se kompletno mijenjala keramika na podovima,neke zidove smo naglasili opekom, a ostale zidove i stropove smo obradili dekorativnom tehnikom.

Imali smo nekoliko kombinacija materijala i boja za namještaj.Odabrali smo neutralnije varijante koje smo razbili dodavanjem tamnije plave boje sa jačom nijanse tirkozno plave koja nam se pojavljuje na stolariji i kao detalj epoxy-a iste nijanse na ploči ispod umivaonika koja je rađena po mjeri.

NACRTI

3D PRIKAZ

bottom of page