top of page

PROJEKT „N"

lokacija: Novska

godina izvedbe: 2019. – 2020.

Rušenje pomoćnih prostorija između kuće i garaže da bi se dobio funkcionalan prostor koji se koristi za veća obiteljska druženja. Dobivena je jedna veća prostorija otvorenog tipa s pečenjarom i kaminom, manji skladišni prostor i WC. S vanjske se strane nalazi spremište za alat i kosilicu.

Unutar otvorenog prostora nalazi se prekrasan masivan stol za 12 osoba te prostor za odmor pored manjeg kamina uz koji su smještene udobne fotelje. U produžetku kamina osmišljen je prostor za sjedenje i prostor za odlaganje drva. Pored pečenjare nalazi se manja priručna kuhinja. Iskoristili smo neke postojeće komade starog namještaja koji su se kvalitetno obnovili i dali su prostoru dodatnu toplinu.

Koristili smo velike staklene plohe pomoću kojih se ostavlja mogućnost povezivanja prostora s dvorištem s ulazne strane i velikim travnjakom sa stražnje strane objekta. Rasvjeta je dodatno naglasila prostor i doprinjela atraktivnosti cijelog objekta.

Projekt je ispunio svoju zadaću u potpunosti – dobiven je jako lijep i topao prostor u kojem će se svi ukućani i njihovi prijatelji sigurno dobro provoditi.

NACRT

3D PRIKAZ

bottom of page